Vi på kontoret

ENKV:s arbetssätt har sin grund i personlig erfarenhet och utbildning. Större delen av vår administrativa personal har egen erfarenhet av personlig assistans i egenskap av att vara assistansberättigad, anhörig eller själv har arbetat som assistent. 

Vår grundläggande och gedigna förståelse för LSS-lagstiftningens intentioner genomsyrar hela vår verksamhet och hur vi arbetar.  Genom erfarenhet och kunskap inom, LSS, utförande, juridik, ekonomi och rekrytering, hjälper vi uppdragsgivaren att forma en trygg och personlig assistans. Kommunikation, kunnighet, kvalitet och transparens präglar assistansutförandet och ger uppdragsgivaren inflytande över sin egen assistans. 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Koordinator / Kommunikatör

Sofie Bäck

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Kontorsadministratör

Arthur Alex Stark

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Ekonomichef

Marie-Louise Ylikangas

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Ekonomiassistent

Yolanda Rönnerfält

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

HR-Chef

Tomas Roos Andersson

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

HR-Assistent

Eva Forslund

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Rekryteringsansvarig

Emma Nikkanen

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Informatör

Amy Zell

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Informatör

Katrin Rocksten

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

IT-Ansvarig

Stellan Lagerstierna

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Tillgänglighet och hjälpmedel

Anneli Danielsson

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Arbetsmiljöansvarig

Tony Lind

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Kvalitetsansvarig/Socionom

Ewa Lagerstierna

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

Vice VD/Operativ chef/Uppdragssamordnare

Tomas Juto

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email

VD

Carl Lagerstierna

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig? Skicka gärna ett mail
Email
Skip to content