Ekonomi

Vi på ENKV har arbetat inom omsorgen sedan 1968 och med personlig assistans sedan 1994. Vi har alltid jobbat med kunden i fokus. Hos oss har du 100% insyn i ekonomin och möjlighet att påverka hur assistanspengarna skall användas.

När du blir kund hos oss sätter vi oss gemensamt ner och gör en budget. Vi resonerar tillsammans med dig hur pengarna skall användas på bästa sätt enligt dina behov och önskemål samt gällande regler och lagstiftning.

Vår inställning är att assistanspengarna kommer från ett beslut som är personligt grundat och skall därför behandlas precis så, personligt. Vi blandar aldrig ihop våra kunders pengar och var och ens budget är individuell. Vi nollar aldrig några konton vid årskiftet utan sparat kapital följer alltid med till nästkommande år.

ENKV Assistans är ett familjeföretag utan externa ägare, vi har inget riskkapitalbolag i ryggen och tillämpar 100% insyn och delaktighet i assistansekonomin. Se länk.
http://www.allabolag.se/5566261854/ENKV_assistans_AB

Hos oss får du:

– En individuellt utformad budget enligt dina önskemål och krav.
– Utförlig ekonomisk rapport varje månad.
– Möjlighet att logga in och se förbrukade assistanstimmar.
– Professionella råd och tips kring hur assistansersättningen kan användas på bästa möjliga sätt i enlighet med gällande riktlinjer och lagstiftning.
– Alltid fast och synlig administrativ avgift.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Vi skickar dig gärna en exempelbudget om du önskar eller träffas för att svara på dina frågor och lyssna på dina önskemål.

020-50 40 00
info@enkv.se