” Utbildningen om grundschema i Aiai var jättebra och jag hade gärna velat gå den igen. Upplägget var väldigt bra och jag fick lära mig mycket nytt som jag inte visste om innan jag gick den här utbildningen ”.

(Monica, anhörig och arbetsledare ENKV assistans AB)

” Jag tycker att utbildningen i rekryteringsverktyget teamtailor var bra. Jag fick förståelse för hur processen fungerar och hur man enkelt går igenom ansökningar.  När man förstår hur processen fungerar blir kommunikationen så mycket enklare och lättarbetad”.

(Gunilla, arbetsledare ENKV assistans AB)

Utbildningar

ENKV ser ett viktigt och betydelsefullt värde med att kunna erbjuda medarbetarna digitala utbildningar för ökad kunskap och förståelse för asisstansutförandet i enlighet med rådande regler och lagar inom LSS.  

Digitala utbildningar genomförs via plattformen teams och anslutning sker via webbläsaren.

Vid anmälan är det viktigt att du anger rätt mejladress för att få tillgång till utbildningslänken. Om du inte har fått en länk samma dag som utbildningen äger rum, ber vi dig att i första hand se över din skräppost och därefter höra av dig till oss på kontoret.  

Varmt välkommen att kontakta oss om du har förslag på användbara utbildningar inom ditt arbetsområde. Exempel på utbildning kan vara övergripande kunskap i aiai gällande schemakontroll, tidrapportering eller dokumentation.  

Vi återkopplar till dig så fort som möjligt.