Ett viktigt arbete som gör stor skillnad

”ENKV är väldigt familjära, kamratliga och lättsamma att prata med. Det är aldrig några konstigheter när man ringer till dem”

(Betty, arbetsledare ENKV assistans)

”Som anställd hos ENKV så känner man sig uppskattad, inte minst med tanke på det generösa friskvårdsbidraget”

(Micke, assistent ENKV assistans)

”Man får en personlig kontakt med alla som jobbar på ENKV och alltid snabb återkoppling. Du får inblick och kan påverka mycket själv”

(Petronella, anhörig ENKV assistans)

Arbeta som personlig assistent

För ENKV är det viktigt att våra medarbetare har goda arbetsvillkor och förutsättningar på sin arbetsplats. Att arbeta som personlig assistent är en varierande och utvecklande yrkesroll som lägger stor vikt vid empatisk förmåga. Du stödjer och stärker en person med funktionshinder till att leva ett självständigt och oberoende liv utifrån den enskildes intressen och behov.

Våra förmåner

ENKV är anslutna till Vårdföretagarna Almegas kollektivavtal. Det utgör en garanti för att du som assistent ska ha de förmåner och rättigheter som gäller för branschen inom personlig assistans.  

I avtalet ingår årlig lönerevision, avtalsgruppförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, tjänstegrupplivförsäkring, omställningsförsäkring, avtalspension samt försäkring om kompletterande föräldrapenning. 

Utöver kollektivavtalet har ENKV högre Ob-ersättning, extra reseförsäkring och friskvårdsbidrag, upp till 5000 kronor/år för dig som är fast anställd och jobbar 100 procent.

För mer information:

Läs om kollektivavtalet här 

Läs vår friskvårdspolicy här

Läs om Ob-ersättningarna här 

Bild: En man och en kvinna sitter på golvet efter ett träningspass.

Spontanansökan

Tror du att du skulle passa som personlig assistent och känner dig nyfiken på yrket? Fyll i formuläret och skicka till oss så återkopplar vi inom kort