Ett viktigt arbete som gör stor skillnad

Ditt arbete som personlig assistent

I vår verksamhet värdesätter vi kvalitet, säkerhet och goda arbetsvillkor för våra medarbetare. Som personlig assistent inom ENKV arbetar du i enlighet med vår värdegrund; erfarenhet, närhet, kunskap och värme, vilken genomsyrar samtliga beslut och arbetsprocesser inom verksamheten. Ditt arbete som personlig assistent är ett oerhört viktigt och betydelsefullt yrke, där du bidrar till att den assistansberättigade ska kunna leva ett friare och mer självständigt liv, i enlighet med LSS-lagstiftningen. En trivsam arbetsmiljö där du mår bra, och känner dig trygg, lägger grunden till ett välfungerande samarbete mellan dig som assistent, uppdragsgivaren och oss som anordnare/arbetsgivare. Det systematiska arbetsmiljöarbetet är därför en ständigt pågående process i vårt kvalitets- och förbättringsarbete. En god arbetsmiljö leder till glada och friska medarbetare där sjukfrånvaron är minimal, en trygghet för assistansens helhet. 
Till oss är du alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp/stöttning i en arbetssituation. Vi finns tillgängliga för dig genom flera sociala kanaler, såsom chatt, telefon, mejl, videomöten eller fysiska möten.

Tillsammans med dig jobbar vi för en trivsam arbetsplats med glada och välmående medarbetare!

Trygga arbetsvillkor och rättigheter

Inom ENKV råder ett öppet arbetsklimat med likabehandling för att aktivt motverka och förebygga all slags diskriminering, och främja lika rättigheter och möjligheter för alla medarbetare. Hos oss har du trygga grundvillkor, med inflytande över din arbetssituation. Vi är anslutna till Vårdföretagarna Almegas kollektivavtal, som utgör en garanti för att du som assistent ska ha de förmåner och rättigheter som gäller för branschen inom personlig assistans.

I avtalet ingår årlig lönerevision, avtalsgruppförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, tjänstegrupplivförsäkring, omställningsförsäkring, avtalspension samt försäkring om kompletterande föräldrapenning.

Utöver kollektivavtalet erbjuder ENKV extra reseförsäkring (Trygg-Hansa) och friskvårdsbidrag, upp till 5000 kronor/år för dig som är fast anställd och har en sysselsättningsgrad på 76-100 procent. 

För mer information läs nedan:

Läs aktuellt kollektivavtal (20230701-20250930)

Läs Friskvårdspolicy här

Läs OB-ersättningarna här-20230701_20240701

Skicka en spontanansökan!

Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent hos oss? Vänligen fyll i formuläret och skicka en spontanansökan, så hör vi av oss till dig om din ansökan matchar en ledig tjänst. 

Skip to content