Ett viktigt arbete som gör stor skillnad

pexels-photo-3225517

“ENKV är väldigt familjära, kamratliga och lättsamma att prata med. Det är aldrig några konstigheter när man ringer till dem”

(Betty, arbetsledare)

pexels-photo-2649403

“Som anställd hos ENKV så känner man sig uppskattad, inte minst med tanke på det generösa friskvårdsbidraget”

(Micke, assistent och arbetsledare)

pexels-photo-3560044-1

“Man får en personlig kontakt med alla som jobbar på ENKV och alltid snabb återkoppling. Du får inblick och kan påverka mycket själv”

(Petronella, anhörig och arbetsledare)

Arbeta som personlig assistent

För ENKV är det viktigt att våra medarbetare har goda arbetsvillkor och förutsättningar på sin arbetsplats. Att arbeta som personlig assistent är en varierande och utvecklande yrkesroll som lägger stor vikt vid empatisk förmåga. Du stödjer och stärker en person med funktionshinder till att leva ett självständigt och oberoende liv utifrån den enskildes intressen och behov.

Våra förmåner

ENKV är anslutna till Vårdföretagarna Almegas kollektivavtal. Det utgör en garanti för att du som assistent ska ha de förmåner och rättigheter som gäller för branschen inom personlig assistans.  

I avtalet ingår årlig lönerevision, avtalsgruppförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, tjänstegrupplivförsäkring, omställningsförsäkring, avtalspension samt försäkring om kompletterande föräldrapenning. 

Utöver kollektivavtalet har ENKV högre Ob-ersättning, extra reseförsäkring och friskvårdsbidrag, upp till 5000 kronor/år för dig som är fast anställd och jobbar 100 procent.

För mer information:

Läs kollektivavtalet 

Se vår Friskvårdspolicy 2023

För information om ob-ersättning, se kollektivavtalet.  

Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent? Vänligen fyll i formuläret och skicka en spontanansökan! 

Skip to content