Ny kollega till kontoret

Vi på ENKV assistans tackar Sara för sina sju givande och lärorika år som ekonomiassistent hos oss och önskar henne ett stort lycka till på sitt nya äventyr. 
 
Som ny ekonomiassistent är vi glada över att välkomna Yolanda till ENKV. Yolandas huvudsakliga arbetsområden kommer att vara omkostnader och hantering av sjuklöner.
 
Nedanför följer en kort beskrivning av Yolanda själv:
 
”Jag har arbetat som ekonomiassistent i 10 år och trivs enormt bra med det. Jag är en glad och positiv person som ser möjligheter i det mesta. På min lediga tid vill jag vara med min familj, vänner och gärna ute i naturen. Jag ser fram emot att jobba på ENKV som är en sådan familjär arbetsplats och där uppdragsgivaren tydligt står i fokus”.
 
Yolanda kontaktas via växelnumret: 010-383 00 00 eller mejl: yolanda@enkv.
Bild: Yolanda, ny ekonomiassistent på ENKV assistans.
Skip to content